Fyns Mavedanserskole

Hold på alle niveauer

Fyns mavedanserskole tilbyder undervisning for mavedansere på alle niveauer. 

Mavedans er for kvinder i alle aldre og former, som ønsker at lære orientalsk dans – en motionsform,  hvor vi dyrker vores feminine side, øger vores kropskontrol, styrker vores holdning og balance samtidig med, at vi får sved på panden og har det sjovt.

Bar mave og kostume er ikke et krav. Vi træner i det tøj , som vi føler os bedst tilpas i, bare det ikke hæmmer vores bevægelsesfrihed.

Se holdbeskrivelserne nedenfor. Du skal ikke nødvendigvis starte på Belly Starters, hvis det ikke passer dig. Vi finder et hold der passer til dig.

Vil du lære at rulle med maven og udleve din indre diva?

Belly Starters (begyndere)

Tirsdage kl. 18.10-19.05 

Hold for dig, som aldrig har danset mavedans før. Eller for dig, som gerne vil have dansens grundtrin helt på plads.

Lær mavedansens grundtrin, shimmies, ottetaller og maverul samt enkle korte koreografier. Vi arbejder med holdning, koordination, præcision i bevægelserne og ikke mindst det feminine og sensuelle element i dansen.

Underviser: Krista
Halv sæson (8 gange) – pris 395,-

Belly Ladies (fortsættere)

Tirsdage kl. 17.00-17.55

For dig som allerede kan mavedansens grundtrin og har lyst til at lære mere. Sjov motion til glad musik.

Vi arbejder videre med at opnå en større sikkerhed i grundtrinnene samt introducerer nye bevægelser. Vi danser både koreografier og laver forskellige små improvisationsøvelser. Hver dansetime indeholder: opvarmning, teknik, koreografi, impro og udstrækning.

Underviser: Krista
Hel sæson (16 gange) – pris 950,-

Belly Queens (øvede)

Mandage kl. 17,00 – 18,25

Holdet for dig, der føler dig sikker i basale trin og bevægelser. Vores fokus vil være på balance, grounding, variation, udtryk, brug af rekvisitter og præcise markeringer i bevægelserne Vi danser koreografier, laver forskellige improvisationsøvelser og øver vores udtryk i sammenhæng med både dansen og musikken.

Hver dansetime indeholder: opvarmning, teknik, koreografi, impro og udstrækning.

Underviser: Pia
Hel sæson (16 gange) – 1295,-

Belly Divas (performance)

Mandage kl. 18,30 –19,55

For dig som vil udfordres.

Du har solidt kendskab til de mest almindelige  trin og bevægelser indenfor den orientalske dans samt har erfaring med forskellige rekvisitter. Du har styr på variationer af grundbevægelserne og kan orientere dig i rummet under dansen. Vi danser både koreografi og improvisation, men fokus vil i høj grad være på det personlige udtryk. Luk din indre diva ud. 

Hver dansetime indeholder: opvarmning, teknik, koreografi, impro og udstrækning.

Underviser: Pia
Hel sæson (16 gange) – 1295,-

(Det er naturligvis muligt at danse på flere hold)