Hold på alle niveauer

***SÆSONSTART UGE 34***

Fyns mavedanserskole tilbyder undervisning i mavedans med hold på alle niveauer. 

Mavedans er for kvinder i alle aldre og former, som ønsker at lære orientalsk dans – en motionsform,  hvor vi dyrker vores feminine side, øger vores kropskontrol, styrker vores holdning og balance samtidig med, at vi får sved på panden og har det sjovt.

Bar mave og kostume er ikke et krav. Vi træner i det tøj , som vi føler os bedst tilpas i, bare det ikke hæmmer vores bevægelsesfrihed.

Hvilket hold passer dig?

Se holdbeskrivelserne for starters, ladies, queens og divas nedenfor. Du skal ikke nødvendigvis starte på Belly Starters, hvis det ikke passer dig. Vi finder et hold der passer til dig.

Vil du lære at rulle med maven og udleve din indre diva?

Belly Starters (begyndere)

Tirsdage kl. 17.30-18.25 

Hold for dig, som aldrig har danset mavedans før. Eller for dig, som gerne vil have dansens grundtrin helt på plads.

Lær mavedansens grundtrin, shimmies, ottetaller og maverul samt enkle korte koreografier. Vi arbejder med holdning, koordination, præcision i bevægelserne og ikke mindst det feminine og sensuelle element i dansen.

Halv sæson (8 gange) – pris 500,-

Belly Ladies  (fortsættere)

Tirsdage kl. 18.35 – 19.30

For dig som er blevet introduceret til mavedansens grundtrin og har lyst til at lære mere. På Belly Ladies Light opnår du større sikkerhed i mavedansens grundtrin samtidigt med, at du bliver introduceret til flere nye bevægelser og teknikker. Du vil blive begejstret, når du oplever at kunne mestre flere og flere teknikker og dansetrin samtidigt. 

Der bliver undervist i en spændende mavedans-koreografi til skøn musik, hvor vi blandt andet har fokus på flow i bevægelserne, præcise markeringer, danseglæde og dit personlige danseudtryk.  

Dansetimerne indeholder: opvarmning, teknik, koreografi og udstrækning.

Hel sæson (16 gange) – pris 950,-

Belly Queens 

Onsdage kl. 19.05-20.00

For dig, der har godt kendskab til mavedansens grundtrin og bevægelser og som er klar til endnu mere danseglæde og spændende udfordringer. På Belly Queens bliver du endnu bedre til de bevægelser, som du allerede kan og igennem nye trinkombinationer og teknikker vil du lære at mestre flere bevægelser samtidigt – imens du oplever og udstråler overskud og danseglæde. 

 Der bliver undervist i en spændende mavedans-koreografi, hvor vi blandt andet arbejder med balance, stærkt muskelarbejde, overgange og flow i bevægelserne, præcise markeringer samt dit personlige udtryk og din tilstedeværelse i dansen.

I løbet af danesæsonen prøver vi også kræfter med små improvisationsøvelser, som øger dit personlige udtryk i dansen. Dansetimerne indeholder: opvarmning, teknik, koreografi, improvisation og udstrækning.

Hel sæson (16 gange) – 950,-

Belly Divas (performance)

Onsdage kl. 17,30 –18,55

For dig som vil udfordres.

Du har solidt kendskab til de mest almindelige  trin og bevægelser indenfor den orientalske dans samt har erfaring med forskellige rekvisitter. Du har styr på variationer af grundbevægelserne og kan orientere dig i rummet under dansen. Vi danser både koreografi og improvisation, men fokus vil i høj grad være på det personlige udtryk. Luk din indre diva ud.

Hver dansetime indeholder: opvarmning, teknik, koreografi, improvisation og udstrækning.

Hel sæson (16 gange) – 1295,-

(Det er naturligvis muligt at danse på flere hold)