HOLD

Hold på alle niveauer

***SÆSONSTART UGE 02***

Fyns mavedanserskole tilbyder undervisning i mavedans med hold på alle niveauer.

Mavedans er for kvinder i alle aldre og former, som ønsker at lære orientalsk dans – en motionsform,  hvor vi dyrker vores feminine side, øger vores kropskontrol, styrker vores holdning og balance samtidig med, at vi får sved på panden og har det sjovt.

Bar mave og kostume er ikke et krav. Vi træner i det tøj , som vi føler os bedst tilpas i, bare det ikke hæmmer vores bevægelsesfrihed.

Hvilket hold passer dig?

Se holdbeskrivelserne for starters, ladies, queens og divas nedenfor. Du skal ikke nødvendigvis starte på Belly Starters, hvis det ikke passer dig. Vi finder et hold der passer til dig.

Vil du lære at rulle med maven og udleve din indre diva?

PS Denne sæson 2023 forår starter vi op med at udbyde begynder hold og et mix niveau hold, hvor vi samler elever med forskellige danserfaringer.


Tilmeld dig mavedans

Belly Starters (begyndere)

Onsdage kl. 17.50-18.45 

Hold for dig, som aldrig har danset mavedans før. Eller for dig, som gerne vil have dansens grundtrin helt på plads.

Lær mavedansens grundtrin, shimmies, ottetaller og maverul samt enkle korte koreografier. Vi arbejder med holdning, koordination, præcision i bevægelserne og ikke mindst det feminine og sensuelle element i dansen.

Halv sæson (8 gange) – pris 550,-

Belly Mix  (mix niveau, )

Onsdage kl. 18,55 –19,50

For dig som har kendskab til mavedansens grundtrin og bevægelser og som er klar til endnu mere danseglæde og spændende udfordringer, men også for dig som har et mere solidt kendskab til den   orientalske dans bevægelser. Du har styr på variationer af grundbevægelserne og kan orientere dig i rummet under dansen. Vi danser både små serier og improvisation, men fokus vil i høj grad være på det personlige udtryk. Luk din indre diva ud.

Hver dansetime indeholder: opvarmning, teknik, koreografi, improvisation og udstrækning.

Halv sæson (8 gange) – 550,-


Facebook