Mavedans - show eller polterabend?

Show & polterabend på hele Fyn. Mavedansere i kulørte kostumer vækker begejstring, glæde, smil og grin. Vi underholder med shows til alle typer arrangementer, firmafester eller privatfester. Vi underviser også til fx polterabend rundt omkring på Fyn eller i vores hyggelige dansestudie midt i Odense – omringet af caféer, restauranter og barer. Mavedans er en udfordring, man aldrig glemmer.

 

Mavedans til jeres polterabend eller teamdag

Få en underholdende introduktion til mavedansens univers. En god polterabend er en fælles oplevelse, hvor I  griner og bliver udfordret på samme tid. Vi garanterer for en sjov og anderledes oplevelse i 50 minutter, som let kan tilpasses resten af jeres program.

Vi sørger for et flot kostume til bruden, og besøger I vores danse studie midt i Odense, så er der møntbælter klar til jer andre også. 

Pris i vores dansestudie:

  • Før kl. 18 – 1100,-
  • Efter kl. 18 – 1400 kr,-

Pris hos jer:

Har I allerede et andet lokale? Så kommer vores danser selvfølgelig ud til jer. Dog uden møntbælterne.

Ved undervisning uden for skolen påregnes et transportgebyr på 3,70 kr. pr. km. ud over ovenstående priser.

Show/Polterabend - En gruppe piger på polterabend lærer mavedans

FLOT OG FESTLIGT SHOW TIL FESTEN ELLER EVENT?

Skal din fest eller event have et smukt og stemningsfuldt indslag med et eksotisk strejf? Mavedans er et flot og festligt show, der både er underholdende, graciøst, energisk, elegant og velegnet til en hvilken som helst festlig lejlighed – fødslsdag, julefest, bryllup, jubilæum, temafest, sommerfest m.m.

Show efter jeres ønske

Vi sammensætter hvert show efter behov, så indhold og varighed passer ind i dagens program og rammer. Vores mavedanserne er vante performere og professionelle – og vi kan både komme én eller flere dansere.

Kontakt os, og vi finder i fællesskab frem til et show, der passer dig, din fest eller dit event.

Pris for show:

Grundprisen pr. show med én danser er 1500 kr .
Prisen er dog afhængig af antallet af dansere, showets varighed og hvor i landet, det foregår. Uden for Odense påregnes transportgebyr på 3,70 kr. pr. km.